FAQ’s

Pogosta vprašanja

Urejanje rezervacije

Prevoz lahko odpoveste najpozneje 24 ur pred začetkom, v razdelku ‘Urejanje rezervacije’.
Večino prevozov je mogoče preprosto odpovedati, če je voznik o tem pravočasno obveščen. V potrditvi rezervacije preverite, koliko časa pred prevozom lahko to storite.

Da, rezervacijo lahko preprosto spremenite prek spleta. Spremenite lahko čas začetka prevoza, številko leta, odhodno in ciljno lokacijo ter podatke o potnikih. To storite v razdelku ‘Urejanje rezervacije’.
Če potrebujete drugo vrsto vozila, vaš prevoz pa je načrtovan v naslednjih 24 urah, nas kontaktirajte. Morda bomo lahko spremenili vrsto vozila, vendar vam tega v tako kratkem časovnem obdobju ne moremo zagotoviti. Če potrebujete drugo vrsto vozila, vaš prevoz pa je načrtovan čez več kot 24 ur, odpovejte rezervacijo in opravite novo z ustrezno vrsto vozila. Ker boste odpoved opravili v obdobju, ko je ta brezplačna, vam zanjo ne bo zaračunano.
Če je vaš prevoz načrtovan v naslednjih 24 urah, nas kontaktirajte. Morda bomo lahko izvedli spremembo, vendar vam tega v tako kratkem časovnem obdobju ne moremo zagotoviti. Če je vaš prevoz načrtovan čez več kot 24 ur, odpovejte rezervacijo in opravite novo z ustrezno vrsto vozila za vašo skupino.
Priporočamo vam, da rezervacijo posodobite v razdelku ‘Urejanje rezervacije’. Spremenite lahko čas začetka prevoza, številko leta, odhodno in ciljno lokacijo ter podatke o potnikih.
Potrditev rezervacije ste prejeli v e-sporočilu skoraj takoj po opravljeni rezervaciji. Če je ne vidite v svojem e-poštnem predalu, preverite še mapo z neželeno oz. vsiljeno pošto. Če e-sporočilo ni prispelo, nas kontaktirajte prek našega spletnega kontaktnega obrazca, da vam bomo lahko pomagali.
Prosimo, preverite, ali ste vnesli pravi naslov e-pošte in referenčno številko rezervacije. To številko najdete v e-sporočilu, ki ste ga prejeli po rezervaciji. Če še vedno ne morete dostopati do svoje rezervacije, nas kontaktirajte prek našega spletnega kontaktnega obrazca.

Cena prevoza vključuje stroške prevoza od Letališča Ljubljana do vaše želene destinacije, voznika, gorivo in morebitne cestnine. Dodatne storitve, kot so dodatni postanki ali čakanje, se lahko zaračunajo posebej.